Autotje

Autobelettering

De opvallende manier van voertuigreclame

KIES HIER BENEDEN UW VOERTUIG WAARVAN U EEN OFFERTE WILT OPVRAGEN

Personenauto

bestelauto

bestelbus

bestelwagen

bakwagen

vrachtwagen

Autobelettering is slimme reclame.

Uw bedrijfsvoertuigen zitten voortdurend op de weg tussen allerlei potentiële klanten. Een standaard wit bedrijfsvoertuig is dan natuurlijk zonde. Door uw voertuig te voorzien van bestickering wordt uw bedrijfsnaam gezien. Het levert vaak nieuwe klanten op en die heeft u nooit genoeg. Tinttotaal verzorgt voertuigreclame voor allerlei voertuigen. Bekijk hieronder de mogelijkheden of kom langs bij onze vestiging in Amsterdam.

Belettering voor uw wagenpark, dat werkt!

Eigenlijk is elk voertuig dat op plaatsen komt waar mensen komen geschikt voor reclame. Voertuigen van reclame voorzien kan op verschillende manieren. Alleen de bedrijfsnaam, een subtiel logo of een zogenaamde carwrap waarbij letterlijk elke vierkante centimeter beplakt wordt. Wij plaatsen reclame voor personenauto’s tot vrachtwagens.

Uw wagen van autoreclame voorzien?

Ook uw bedrijfswagens zijn geschikt voor reclameboodschappen. Tinttotaal is totaalleverancier van autobelettering. Naast het ontwerp en de productie van de belettering, brengen we de reclame-uitingen ook in onze eigen werkplaats aan op uw wagen. Heeft u al een ontwerp? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
  Heeft u een boodschap die verspreid moet worden? JM beletteringen is uw partner in reclame. We beletteren of wrappen voertuigen en ontwerpen en produceren opvallende reclameborden en raamfolies.

  Dankzij onze marketingachtergrond begrijpen we wat u nodig heeft. We vertalen uw wensen in een prachtig eindproduct.

  Precies volgens uw wensen en eisen maken we werk van uw reclameboodschap. Vakkundig en binnen de deadline, ook ’s avonds of in het weekend!

  CONTACT INFORMATIE

   • Straat 3, 6042 KV Roermond
   • T: 0475 335 540 - M: 06 4875 3079
   • Ma - Vrij : 08:30 - 17:00
   •            Za: alleen op afspraak
   • info@jmbeletteringen.nl

  Merken Folie

  keurmerk_oracal
  keurmerk_3m
  keurmerk_avery